Example HTML page

Objective Questions (SE-Part 3)

11. Sequential cohesion occurs ____.

  1. When elements of module are grouped because the output of one element serves as input to another and so on.
  2. When modules are grouped because the input of one element serves as input to another and so on.
  3. When elements of module are grouped because the output of two elements serves as input to another and so on.
  4. None of the above.

Answer: A

12. ____ identifies the software as a system with many components interacting with each other.

  1. HLD (High Level Design)
  2. LLD (Low Level Design)
  3. Architectural Design
  4. None of the above.

Answer: C

13. Guess which is not involved in design model.

  1. Architecture
  2. Project scope
  3. Modular design
  4. Data design

Answer: B

14. With which of the following the output of a system design phase can be represented?

  1. State diagram
  2. Structure chart
  3. ER diagram
  4. Context diagram

Answer: B

15.The _____ describes the summary of processes, inputs and outputs.

  1. 0-level DFD
  2. 2 level DFD
  3. High level DFD
  4. None of the above.

Answer: A

16._______ summarizes the significance of a software design in simpler terms.

  1. Quantity
  2. Accuracy
  3. Efficiency
  4. Quality

Answer: D

17.One of the following principles of interface design minimizes the user’s memory usage.

  1. Defining intuitive shortcuts.
  2. Describing information in a progressive way.
  3. Establish meaningful defaults.
  4. All the above mentioned.

Answer: D

18.One of the DFD rules is _____.

  1. All data flows must contain data
  2. All data flows must begin and/or end at a process
  3. Only processes can connect to data storage.
  4. None of the above

Answer: B

19.Which is the major concern in Design phase?

  1. Architecture
  2. Data
  3. Interface
  4. All the above

Answer: D

20. The poor kind of module cohesion is ____.

  1. Coincidental cohesion
  2. Functional cohesion
  3. Logical cohesion
  4. Temporal cohesion

Answer: A

Example HTML page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest