Example HTML page

Objective Questions (SE-Part 3)

21. The best kind of module cohesion is ___.

  1. Coincidental cohesion
  2. Functional cohesion
  3. Logical cohesion
  4. Temporal cohesion

Answer: A

22. Which of the following does not define Function Oriented Software Design?

  1. Modules supports functional abstraction.
  2. It has module definition.
  3. Modules represent data abstraction.
  4. None of the above

Answer: C

23. State the statement whether it is TRUE or FALSE. The statement is ” Structured Analysis is based on the principle of Top-Down Approach”.

  1. TRUE
  2. FALSE

Answer: B

24. In DFD, Data flow is represented as___.

  1. Directed arc
  2. Rounded rectangle
  3. Circle
  4. Point

Answer: A

25. In architectural design you can design a system organization satisfying the functional and non-functional requirements of a system.

  1. YES
  2. NO

Answer: B

26.The main intension behind the UML designing is to describe__.

  1. SRS
  2. object-oriented systems
  3. architectural design
  4. Both B and C

Answer: D

27. ______ is not a user interface design process.

  1. Knowledgeable users.
  2. User, environment analysis and modeling.
  3. Frequent users.
  4. Both A and C.

Answer: D

28._________ evolved from a desire to develop a procedural design representation that would not allow violation of the structured constructs.

  1. State transition diagram
  2. Box diagram
  3. ER diagram
  4. Activity diagram

Answer: B

29.____ is the best kind of module coupling.

  1. Control Coupling
  2. Stamp Coupling
  3. Data Coupling
  4. Content Coupling

Answer: C

30.Similarly, the worst kind of module coupling is____.

  1. Control Coupling
  2. External Coupling
  3. Content coupling
  4. Exterior coupling.

Answer: B

Example HTML page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest