Example HTML page

Objective questions (SE – Part 5)

Software Engineering

(Part-5)

The following are MCQs related to the topics Software Testing strategies: A strategic approach to software testing, Strategic issues, Test Strategies for Conventional software, Test strategies for Object-oriented Software. Test strategies for webapps, Validation testing , System testing, The art of debugging. Testing Conventional Applications: Software testing Fundamentals, Internal and external views of testing, White-box testing, basic path testing, Control structure testing, Black box testing, Model-based testing, Testing for specialized environments, Architectures and Applications, Patterns for Software testing. Testing object oriented applications: Broadening the view of Testing, Testing with OOA and OOD models, Object-oriented testing strategies, Object-oriented testing methods, testing methods applicable at the class level, Interclass Test-Case Design.

1. Testing can be performed in _________.

  1. Gross –sectional way.
  2. Cross-sectional process.
  3. Top-Down approach
  4. Adhoc manner

Answer: C

2. Desk chucking involves with ____ the program.

  1. Coding
  2. Debugging
  3. Testing
  4. Running

Answer: D

3. What is the benefit of using the software packages which are pre-written?

  1. Reduces the task of coding.
  2. Optimizes the cost and time.
  3. Reduces the test of a program
  4. A, B and C

Answer: D

4. Considering Top-Down software design model, the __level components are decomposed into ___ level components.

  1. High,low
  2. Low,high
  3. Medium,low
  4. None of the above

Answer: A

5. The test cases derived from use cases are very useful in _________.

  1. Uncovering defects in the process flows during real world use of the system.
  2. Uncovering defects in the process flows during the testing use of the system.
  3. Covering the defects in the process flows during real world use of the system.
  4. Covering the defects at the Integration Level.

Answer: A

6. _______ level of metrics and indicators that are available to measure the process and quality.

  1. Optimized
  2. Defined
  3. Quantitatively managed
  4. Qualitatively managed.

Answer: C

7. Evaluating deliverable to identify errors defines_____.

  1. Testing
  2. Debugging
  3. Test cases
  4. None of the above

Answer: A

8. ________ testing is the final form of testing COTS software.

  1. Unit
  2. Beta
  3. Module
  4. Alpha

Answer: B

9.State TRUE or FALSE for the statement “Designing the tests is the part of test implementation and Execution phase”.

  1. TRUE
  2. FALSE

Answer: B

10.A ____ evaluates the first level of prototype.

  1. Tester
  2. Developer
  3. System Analyst
  4. User

Answer: D

Example HTML page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest